Hlavní obsah
Článek

Legendární herečka Joan Collins (90) se proslavila jako zákeřná Alexis v seriálu Dynastie a tu roli už jí asi nikdo neodpáře. V soukromí to navíc byla také pěkná dračice. Kromě čtyř rozvodů má za sebou i aféry s Dennisem Hopperem, Ryanem O´Nealem a dalšími hvězdami.

Svého času musela muže dokonce odmítat. Takovými byli například Frank Sinatra nebo Robert F. Kennedy. Své štěstí našla až s pátým manželem, producentem Percym Gibsonem (53), kterého si vzala v roce 2002.

Je trojnásobnou matkou a také trojnásobnou babičkou, svým vnoučatům však nedovoluje, aby ji oslovovali babičko. Je také kmotrou modelky Cary Delevingne (31). V roce 1981 se odmítla vrátit do seriálu Dynastie, pokud jí producenti nezvýší plat. Nakonec vyjednala krásných 60 tisíc dolarů za epizodu, ale hrála jenom ve 13 z 22 epizod, protože byla pro produkci příliš drahá.

Nejednou se nechala slyšet, že věk je pro ni důležitý, pouze pokud jde o láhev vína. I v pokročilém věku je stále aktivní, vydává knihy a na podzim ji čeká turné po Británii s její One Woman Show.

Reklama

Další články

Načítám