Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncert Královny popu v opeře, tentokrát s podtitulem Světla ramp  - Pocta Barrandovu, byl tou pravou příležitostí se pořádně vyfiknout. Účinkující zpěvačky i moderátorky se předháněly v tom, která bude mít krásnější outfit. Nejdražší róbu měla zřejmě mladinká Monika Bagárová (29), nejvýraznější její kolegyně ze Superstar Markéta Konvičková (29).

"Se stylistou jsme vybírali šaty, aby se hodily k téhle slavnostní příležitosti. Jsem neskutečně nadšená, že ve svých sedmnácti mohu účinkovat na takové události," rozplývala se Konvičková, která byla nedávno osočena, že se obléká jako mnohem starší žena. "Nehroutím se z toho. A myslím, že to k mému stylu tak nějak patří i když jsem ještě teenagerka a jen začínající žena," řekla Super.cz.

Nejbujnějším dekoltem se mohla pochlubit Vendula Svobodová (52), i když její model od návrhářky Táni Kovaříkové neměl ve Státní opeře premiéru. "Tyhle černé šaty mají výhodu, že se dají vzít víckrát a málokdo si toho všimne," mínila Svobodová, která spoluuváděla část programového bloku.

Klasiku zvolily Tereza Mátlová (48) i Leona Machálková (56), zato Jitka Zelenková (73) se nenechala zviklat ve svých zvycích a vyrazila ve společenském kalhotovém kompletu.

Reklama

Další články

Načítám