Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Už první ochutnávka fotografií z natáčení nového společného videoklipu Bruna Ferrariho a Jitky Zelenkové (73) působila hodně perverzně. Teď si můžete písničku Věci, o kterých se nemluví i její vskutku originální obrazové pojetí exkluzivně pustit na Super.cz.

U provokatéra Bruna Ferrariho jsme zvyklí na leccos, Jitku Zelenkovou ale poprvé uvidíte ve zcela jiném světle. Éterickou divu v bílých šatech se třpytkami ve vlasech rozhodně nečekejte. Je patrné, že v Jitce dřímal dobře utajený herecký potenciál a roli zhrzené postarší taxikářky páchající násilí na svém mužském protějšku si hodně užívala.

„Tak zkus, hochu, řídit moji káru, co doveze nás oba do nočního baru, na cestě časem, kde mám svůj kout, oba zmizíme a zbavíme se pout,“ zpívá Zelenková se skalpelem v ruce, vilným výrazem ve tváři a vlní se do rytmu elektronické hudby.

Pokud vás tento surrealistický klip neodradil a píseň lahodí i vaším uším, máte šanci slyšet ji živě. „Spolupráce s Jitkou Zelenkovou vyvrcholí 11. listopadu v pražském Rock Café, kde spolu zazpíváme zmíněný duet během křtu mého nového alba Ayahuascero. Jste srdečně zváni,“ vzkázal Bruno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám