Hlavní obsah
Článek

Jsou dámy v letech, které úzkostlivě dbají na svou tělesnou schránku, kontrolují každý nedostatek a za žádnou cenu by se neukázaly v plavkách. Naštěstí pro nás jsou ale i ty, které tyhle malichernosti neřeší, věk v občance je pro ně jen číslem a postavou v plavacím úboru, zvláště jsou-li právě ve formě, se klidně pochlubí na své sociální síti. Pojďme si společně připomenout ty, které se v poslední době nestyděly.

Známou provokatérkou je v tomhle směru především Yvetta Blanarovičová (60), která magickou padesátku sice překročila už dávno, přesto stále dává mnohem mladším dámám příklad, že když se chce, tak to jde. A vždycky přidá kouzelnou formulku o tom, že nemá žádnou plastiku, žije zdravě a stačí se jen hýbat. Věříte jí?

Několik let po sobě se fotkami v bikinách pochlubila také šedesátnice Petra Janů (71), která je zdravým životním stylem a přísnou životosprávou známá už roky. Její kolegyně a generační souputnice Jitka Zelenková (73) se před časem ukázala v jednodílných plavkách, ale i to se počítá.

Sociální sítě si v posledních letech velice oblíbila národem milovaná komička Eva Holubová (65). Ani ta neváhala sdílet rádoby odvážné fotky v osušce či dvojdílných plavkách.

Fotkou v bikinách se na svém Facebooku pochlubila i představitelka princezny Babetky Jarmila Švehlová, která už také patří mezi šedesátnice. Naposledy všem zrak vytřela pětapadesátiletá spisovatelka Irena Obermannová, když uveřejnila své foto v bikinách na jedné z francouzských pláží.

Reklama

Další články

Načítám