Hlavní obsah
Článek

Šansoniérka s ironickým smyslem pro humor dostala příležitost předvést své herecké umění v seriálu Vinaři. Už z prvních záběrů je zřejmé, že se diváci s Ester Kočičkovou rozhodně nudit nebudou.

Moderátorka s bohatými improvizačními schopnostmi nabídky z televize příliš často nepřijímá, a když už se jí nějaká role zalíbí, stojí to za to. Diváci ji už brzy uvidí v pokračování oblíbeného seriálu, kde v rámci natáčení absolvovala i zahradnické práce v outfitu, jaký běžně určitě neobléká.

Ester ztvárnila vedoucí konzumu, která nosí stejné jméno jako známá česká zpěvačka. „Uhájila jsem, aby se Zelenková jmenovala Jitka, ne Tonička. Já jsem totiž dlouho chtěla být Jitka Zelenková. V období puberty jsem znala její kompletní repertoár a často jsem ho u gramofonu přezpívávala. A teď jsem se jí konečně stala!“ řekla s nadsázkou Kočičková o své roli.

Scénář známé komičce předepisuje roli svobodné matky, která se musí sama postarat o syna Venouše. Zvědavé a upovídané ženské, jíž chybí vkus v oblékání, se Ester zhostila na jedničku. „Jednou je přistižená, jak otočená zadkem do vesnice pleje zahrádku, ale ona musí. Ne že by ji zahradničení nějak příliš bavilo, spíš aby ji sousedky nepomluvily. Myslím, že pořád čeká, kdy se konečně objeví nějakej pořádnej mužskej a ještě si spolu hezky užijou,“ poodhalila děj druhé řady Vinařů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám