Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se po delší době opět objeví na divadelních prknech. V chystaném muzikálu Přízrak Londýna si zahraje královnu Viktorii.

Na zpěvačce, která bude ztvárňovat sedmdesátiletou panovnici, se budou muset maskéři pořádně vyřádit. Csákovou může těšit, že u této role nikdo nebude řešit její kila navíc, která jí zase nemilosrdně vystoupala směrem nahoru.

Není bez zajímavosti, že stejnou roli před nedávnem hrála v ostravském Divadle Jiřího Myrona také o dvacet let starší zpěvačka Jitka Zelenková (73). Stejné muzikálové představení se v tomto divadle hrálo pod názvem Fantom Londýna.

Ač je Zelenková o generaci starší než Csáková, na fotkách není mezi zpěvačkami téměř žádný rozdíl. Zelenková patří k dámám, které i po překročení šedesátky vypadají mnohem mladší.

Usedlé černé šaty a šikovné ruce maskérů ji tak přeci jen přiblížily k pokročilému věku slavné britské panovnice. Na mladší Csákové přeci jen budou muset s vráskami zapracovat, ač je na ní jasně patrné, že věk v občance už neošálí.

Která zpěvačka se vám coby královna Viktorie líbí víc?
Ilona Csáková
25,5 %
Jitka Zelenková
74,5 %
Celkem hlasovalo 16000 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám