Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (60) opět potěšila všechny milovníky vyzrálých, šarmantních a pořád neuvěřitelně sexy žen, mezi něž jistě bezesporu patří.

Na charitativním koncertě Chceme žít s vámi vystoupila bez nároku na honorář před sedmi tisíci účastníky z řad hendikepovaných dětí, dospělých a jejich doprovodu.

Blanarovičová oslňovala v sexy kraťáskách, jež nechaly perfektně vyniknout jejím dokonale tvarovaným nohám, které si formuje pravidelným tréninkem street dance a makačkou ve fitku.

Zpěvačka byla nadšena, že společně s Michalem Davidem (63), Petrem Kolářem (56), Jitkou Zelenkovou (73) a dalšími celebritami pomohla dobré věci.

„Je tu všude kolem cítit opravdu obrovská energie,“ neskrývala na pódiu své nadšení. Kolem temperamentní dámy s mladistvou a svěží vizáží se hned vyrojila spousta obdivovatelů, kterým Blanarovičová nadšeně dávala jeden autogram za druhým.

Jak by také ne, když kromě svých nádherných nožek a božského hlasu rajcovně odhalila i své pěkně tvarované ramínko. Velkého výstřihu, jak už jsme u Yvetty zvyklí, jsme se však nedočkali, ale kdoví, třeba někdy příště...

Reklama

Další články

Načítám