Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jitka Zelenková (73) zraje jako víno a jede na plný plyn. Znovu o sobě dala vědět na křtu svého novinkového alba plného swingových fláků a vypadala úchvatně. Všechny přítomné hned napadlo, jestli za tím není nová láska.

„Na chlapy vůbec nemám čas. Na dovolené jsem byla s babincem. Hodně jsem se teď věnovala nové desce. Je za tím spousta práce. Věřím, že jsme vytvořili něco, co bude mít trvalou hodnotu. Mám bezvadné období, jsem šťastná,“ poznamenala Jitka, která si jako jednoho z kmotrů vybrala Karla Gotta.

„S Jitkou se znám jednačtyřicet let a vždy jsem jí radil s výběrem hitů,“ poznamenal Slavík, který Jitce přinesl nahrávky ze svého nového alba Dotek lásky, jež bude obsahovat 17 světových hitů o lásce a na pultech se objeví co nevidět.

Dalším kmotrem byl letitý zpěvaččin kamarád Antonín Gondolán, který letos oslavil sedmdesátku a v hlavě má soustu plánů. „Mám se skvěle. Zdraví slouží a vystoupení máme plno. Také chystám 11. listopadu v divadle ABC speciální koncert s hvězdnými hosty. Jste srdečně zváni,“ nechal se slyšet stále vitální zpěvák a muzikant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám