Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Letní scéně divadla Ungelt na pražském Novém Světě bude Jitka Smutná (72) přes léto hrát ve třech představeních. Svému příjmení herečka není věrná a to, že bude o prázdninách pracovat, ji nerozesmutnilo.

„Nevadí mi to. Představení je méně, jelikož divadlo Ungelt má tak široký repertoár, že se musíme všichni vystřídat,“ vysvětlila nám na tiskovce přímo ve venkovním amfiteátru.

A čeká ji i další práce, ta muzikantská. „Začínám dvěma koncerty na Moravě v Pavlově se svojí formací Rodinná fúze. Tam hrajeme ve sklípku. Budou tam se mnou moji vnuci, a tak se těší, že uslyší zpívat mámu a babičku,“ popisuje své plány Smutná.

Kromě toho se chystá na chalupu ve Slezsku. Herečka čtrnáct let působila v Ostravě, kde také založila rodinu. „Máme chalupu tři sta kilometrů od Prahy, nedaleko Opavy, tak se tam poprvé v tomto roce dostanu. Možná tam budu s vnuky, možná sama. To by mi ale vůbec nevadilo. Když mě obejme příroda, když vidím sad, který jsem vysázela, a zase se můžu starat o zahradu, tak mi nechybí nic jiného,“ zasnila se Jitka Smutná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám