Hlavní obsah
Článek

Je to rok a půl, co herečka Jitka Sedláčková (63) tvoří pár se starším bratrem kolegy Tomáše Töpfera. Povídali jsme si o tom, jak jim to ve vztahu s Pavlem Töpferem (73) klape, a prozradila i jeho drobné nedostatky.

Každopádně mediální pozornost snáší Pavel dobře. "Když mě chce někdo fotit, odstrčí mě a chce se fotit také," smála se Jitka. Společně si užívají i cestování. A to jak menší výlety, například do Polska, tak vzdálenější destinace. V září spolu zamířili na Rhodos. "Záleží tedy na mém pracovním volnu a také hlídání vnučky," upřesnila herečka, jejíž partner už je v důchodu.

"Tedy někdy, když od něj odcházím, jako bych slyšela, že udělá uf, a když za mnou zapadnou dveře, hned začnou škrtat sirky a zapaluje si cigaretu. Když jsem u něj, tak se mu snažím kouření omezovat," vysvětlila herečka s tím, že partnerovi doma hodně i uklízí. "Hned, jak přijdu, utírám kuchyňskou linku, protože on je velkovýrobce drobků," vyprávěla.

Zajímalo nás, zda se vztahu přizpůsobuje i ona. "On tedy říká, že jsem z něj udělala pětiletého debila. Ale nemyslíme to tak, máme takový druh humoru. Někdo na nás nemá nervy, protože mu může připadat, že jsme se na stará kolena zbláznili. Ale myslím, že se přizpůsobujeme vzájemně. Je to dobré, jinak bychom spolu nebyli," uzavřela herečka, kterou diváci od jara uvidí také na obrazovkách Televize Seznam v novém komediálním seriálu Revír.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám