Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už ani nečekala, že se to stane. Herečka Jitka Sedláčková (63) je čerstvě zamilovaná. "Je to taková naděje pro všechny ženy mého věku, že život ještě nekončí," řekla Super.cz. Svého nového partnera znala už opravdu dlouho. Pětatřicet let ale trvalo, než nastala vhodná konstelace k tomu, aby se dali dohromady.

"Několikrát v životě už jsme měli tendence dívat se na sebe jinak, než se díváte na běžné přátele. Teprve teď nám to vlastně sepnulo," svěřila herečka, která už tři měsíce randí se starším bratrem svého hereckého kolegy Tomáše Töpfera, restauratérem Pavlem. "Mimochodem výborně vaří," prozradila, že ji nový partner utáhl i na jídlo.

"Je vlastně první muž v mém životě, který je starší než já. Byla jsem spíš na mlaďochy. Zároveň mám poprvé v životě i muže, který mě absolutně rozmazluje po všech stránkách. A tím nemyslím věci a dárky. Podporuje mě i pracovně, je to partner do nepohody a jsem šťastná, že to přišlo," vysvětlila.

Ta původně neměla v úmyslu novou lásku rozhlašovat po světě. Ale když za ní přítel přišel na natáčení filmu Vánoční příběh, shodou okolností u toho byla i kamera pořadu Showtime, takže se objevil v reportáži. "Když jsem na to pak koukala, zjistila jsem, že je to velký fešák a že jsem velice ráda, že ho mám doma pod zámkem," smála se herečka.

Na to, jak jí to s novým partnerem sluší, se podívejte ve videu, kde uvidíte i jejich polibek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám