Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S dcerou Ondřeje Havelky (69) Rozárkou jsme se poprvé potkali, když v se v roce 2012 dostala do finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look. "Modelingu jsem se pak ještě tři roky věnovala a přivydělávala si jím, ale pak jsem dala přednost muzice, zpěvu a divadlu," řekla Super.cz Rozálie Havelková.

Rozárka má za sebou řadu zajímavých projektů od představení svého táty Zločin v Posázavském Pacifiku, které se uvádělo mj. v divadle Kalich, po adorovanou Medu, která byla již dva roky za sebou vyprodaná na open air scéně na pražské Kampě. "Těším se, že se letos v létě bude hrát znova," svěřila.

Léto by měla mít celkem nabité, pokud budou stejně jako loni uvolněná opatření. "Všechny projekty se víceméně na prázdniny posouvají, jak Léto pod Žižkovskou věží s divadlem Kalich, tak ta Meda. A snad v létě budou koncerty," věří Rozárka, kterou jsme zastihli na první korepetici muzikálu Kabaret v Divadle Bez zábradlí, v němž si také zahraje.

Vídat ji ale můžeme pravidelně i na televizních obrazovkách. Po projektu Single Lady kývla na seriál Anatomie života, kde hraje dceru Jitky Schneiderové (51). "Natáčíme až do března. Je to moje první vážná a dramatická role, je to další zkušenost. Naučím se spoustu nových věcí a poloh. I s Jitkou vycházíme moc hezky, je milá, radí mi, jak mám hrát, a když vidí, jak jsem nemožná, tak mi poradí. To je milé," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám