Hlavní obsah
Článek

Tanečník Marek Dědík (40) nemá kvůli koronavirovým opatřením na růžích ustláno. Ve StarDance válel po boku Pavly Tomicové (61), Jitky Schneiderové (51) či Olgy Šípkové, ale teď bohužel musí na podobná vystoupení načas zapomenout. Radost mu ale dělá jeho krásná rodinka.

Letos se mu narodil druhý syn Dorian Marek, a tak budou svátky zas o něco veselejší. „Na letošní Vánoce se neskutečně těšíme, jelikož je budeme slavit ve čtyřech. Staršímu synovi Bertramu Josefovi byly v listopadu 3 roky. Je hrozně chytrý, vnímavý a velmi se na Vánoce těší. Se mnou byl vybírat vánoční stromeček, poté jej s maminkou zdobil, pekl s ní perníčky i cukroví. Psal také dopis Ježíškovi a sám je zvědavý, zda mu něco donese,“ řekl Super.cz Dědík, jenž se pochlubil krásnými rodinnými snímky s oběma syny a manželkou Terezou.

Jak Marek Dědík tráví koronavirové časy?

Dorianu Markovi je sice teprve osm měsíců, ale je to velký šikula. „Tak trošku jsme doufali, že začne lézt až po Vánocích. Opak je ale pravdou a před týdnem začal lézt po čtyřech. Už se před ničím nezastaví,“ smál se Dědík.

Stromeček je tak ve velkém ohrožení. „Musíme ho mít neustále na očích, aby náhodou neshodil stromeček nebo osvětlení, které ho velmi láká,“ ví moc dobře sympatický tanečník.

A jak budou u Dědíků probíhat vánoční svátky? „Letošní Vánoce s námi budou slavit také moji rodiče, kteří za námi dojedou do Prahy. Jako rodina máme rádi tradice, a proto budeme krájet jablíčko, pouštět lodičky nebo lít olovo. Já osobně nemám moc rád kapra, a proto budeme mít místo něj rybí filé. Polévku děláme hrachovou. Babička pak přiveze naše obvyklé domácí dobrůtky,“ uzavřel natěšený Dědík.

Reklama

Další články

Načítám