Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokterá slavná žena má odvahu na to, aby se ukázala ve své přirozenosti. Svůj vzhled naopak celebrity ve virtuálním světě ještě doupraví zkrášlujícími filtry či retuší, a tím tlak na dokonalý vzhled akorát zvyšují. Naštěstí se mezi nimi najdou i výjimky, které s přehledem svou tvář bez nánosů make-upu nastaví. Za svou přirozenou krásu se přitom vůbec nemusí stydět.

To je i případ zpěvaček Lucie Bílé (58) a Moniky Absolonové (47), které sice na pódiu vystupují vždy dokonale upravené, v soukromí však nechávají šminky v šuplíku.

Přirozenosti pak dávají absolutní přednost herečky Marie Doležalová (37) a Patricie Pagáčová (35), které se líčí jen ve zcela výjimečných případech.

To ale neplatí zase pro jednu z našich nejkrásnějších hereček Jitku Schneiderovou (51), jež se snaží ukázat veřejnosti jen v tom nejlepším světle. Proto teď nedávno fanoušky velmi mile překvapila, když jim zcela nenamalovaná poslala skrz sociální sítě pozdrav z dovolené u moře.

Jak vypadají další české slavné ženy bez make-upu, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám