Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (42) strávila na karlovarském festivalu první víkend. Stihla vidět dva filmy a projít se po červeném koberci slavnostního openingu a podpořit nadaci Hledáme rodiče, kterou zde propagovala Jitka Schneiderová (51). Při obou příležitostech vynesla krásné modely.

Vrátila se až v druhé polovině týdne, kdy se zde představovala pohádka režisérky Jitky Rudolfové Hodinářův učeň, v němž ztvárňuje sudičku Lichoradku. A v její podobě rozhodně za sofistikovanou krásku nebude. Na plakátě byste ji ani nepoznali, natož pak ve filmu.

"Líčení bylo náročnější, ale myslím, že oproti Jirkovi Vyorálkovi nijak zvlášť. Ten hraje muže, který má obličej porostlý srstí, takže trávil v maskérně čtyři hodiny. Já byla hotová do hodiny," navnadila na vizuální stránku nové pohádky Jana, které to na tiskovce slušelo i v obyčejných džínách.  "Myslím si, že festival by měl být právě o práci a o setkávání, nejen o krásných róbách," myslí si herečka, která ovšem ve Varech na střeše hotelu Pupp stihla nafotit i snímky pro módní časopis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám