Hlavní obsah
Článek

Letošní léto mělo být pro Jitku Schneiderovou (51) ve znamení práce. O letních prázdninách ji kromě působení na letní scéně Vyšehrad divadla Studio DVA mělo čekat natáčení druhé řady úspěšného seriálu Profesor T.

„Bohužel to o rok odsunuli. Je mi to líto, protože mě natáčení bavilo, sešli se tam skvělí lidé a celé se to povedlo,” uvedla posmutněle herečka.

Díky této změně se jedna z nejobsazovanějších českých hereček dostala do nezvyklé situace, kdy má některé listy ve svém diáři nepopsané. „Nejsem zvyklá na nicnedělání,” krčí rameny Jitka a dále dodává: „Myslím si, že se zase něco objeví. Čeká mě malé natáčení, budu hrát celý červenec na Vyšehradě, takže se nudit nebudu.”

Schneiderová se hodlá věnovat dceři Sofii a partnerovi Lukášovi, bývalému hokejistovi a designérovi. „Bude příležitost trávit aspoň tři týdny společně. Čeká nás rodinná porada a budeme vymýšlet, kam se vydáme,” tetelila se Jitka Schneiderová na zahájení výstavy Memory, která představuje průřez archivu legendárního britského návrháře Alexandra McQueena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám