Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ve StarDance účinkoval čtyřikrát, přičemž dvakrát to dotáhl až do samotného finále, kde Marek Dědík (40) s partnerkou skončil těsně za vítězným párem. Loni se mu to podařilo s Pavlou Tomicovou (61).

Oblíbená herečka se s výzvou statečně poprala a diváci si ji zamilovali. Teď už je nebaví v televizi, ale na společenských akcích. Když si to publikum žádá, Tomicová ochotně předvede provaz. Díky StarDance se dostala do formy a stále se vejde do šatů, které nosila při natáčení.

„S tancováním jsme po StarDance neskončili. Máme spoustu vystoupení na plesech, některá jsme museli kvůli vytížení Pavly odmítnout, protože připravuje nová představení,“ prozradil nám Marek Dědík, který vystupuje i se svou manželkou Terezou.

S Pavlou Tomicovou se Marek Dědík loni téměř dotknul vítězství. Totéž se mu podařilo i v roce 2015, kdy skončil druhý s Jitkou Schneiderovou (51). Před čtyřmi lety se z vítězství radovali Marie Doležalová (37) a Marek Zelinka, loni Jiří Dvořák (57) a Lenka Nora Návorková.

StarDance se na obrazovce objeví i letos na podzim, Marek Dědík si ale v pořadu nezatančí. Prioritou je pro něj rodina a taneční lekce. „Účast ve StarDance pro mě byla obrovskou zkušeností, ale do dalšího ročníku se nechystám. Když jsem nevyhrál s Pavlou, tak už nevyhraju s nikým,“ řekl s nadsázkou tanečník, na jehož vystoupení s Pavlou Tomicovou se můžete podívat na videu.

Reklama

Další články

Načítám