Hlavní obsah
Článek

Ať už se nominované známé české herečky snažily na slavnostním ceremoniálu Český lev co nejvíce zaujmout, měly smůlu. Ve chvíli, kdy dorazila Erika Stárková (39) alias Dáša z již v tuto chvíli kultovního seriálu Most!, který převálcoval celou Českou republiku, pohledy všech hostů nesměřovaly nikam jinam než do jejího dekoltu.

Zatímco v osmidílné sérii jako na ženu přeoperovaný bratr hlavního hrdiny svá ňadra ukázala pouze symbolicky, v Rudolfinu všichni čekali, že uvidí víc. Tak velký výstřih jako Stárková totiž neměl nikdo.

Další hvězdou, což také české herečky nepotěší, byla slovenská módní návrhářka Vanda Janda, aktuální přítelkyně režiséra Slávka Horáka. Ta červený koberec rozsvítila růžovou variací připomínající obří kornout cukrové vaty. Do jejích šatů se zamotal dokonce i prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška.

Ač ne na první pohled, odvážný model zvolila i herečka Jitka Schneiderová (51). Pod tenkou látku jinak ke krku šitých šatů si zřejmě záměrně nevzala podprsenku.

Reklama

Další články

Načítám