Hlavní obsah
Článek

Oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas, která se na podzim vrací na obrazovky televize Nova, zná jména prvních hvězdných soutěžících. Své dovednosti předvede herečka Jitka Schneiderová (51) nebo muzikálový krasavec Vojta Drahokoupil (28).

Známá herečka, která v roce 2015 skončial druhá ve StarDance, se na úspěšnou show už začala připravovat. „Musím říct, že teď zažívám pocit úzkostného strachu. Ale samozřejmě se i těším. Hlavně na to, že budu tři měsíce zpívat a užívat si velkou show, kde se sejde hodně profíků. Takže abych to shrnula, jsem v takovém napjatém očekávání, co bude,“ svěřila Jitka, která nechce nic podcenit.

Obavy z Tváře má ale také Vojta, který nejen pracuje na své sólové kariéře, ale je také úspěšným muzikálových zpěvákem. „Cítím velký respekt. Ale největší strach mám z toho, že mi oholí nohy, dají krátké šaty, paruku s dlouhými vlasy a budu muset chodit jako ženská. Po pravdě jsem si to zkoušel doma a prostě to nejde,“ prozradil Drahokoupil, který se objeví v Tváři už za pár měsíců.

Na koho se ve Tváři těšíte?
Na Jitku Schneiderovou
31,2 %
Na Vojtu Drahokoupila
5,5 %
Ani jeden z nich mě nezajímá
63,3 %
Celkem hlasovalo 686 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám