Hlavní obsah
Článek

Během minulé edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku se mohla Jitka Schneiderová (51) pro svou časovou zaneprázdněnost zúčastnit pouze jedné přehlídky, nyní herečka své módní manko vyrovnává.

Sympatickou zrzku jsme potkali na sobotní prezentaci módní značky Chatty. V sobotu Jitka viděla prezentaci kolekce Denisy Nové a Chatty. „To se mi líbilo moc. Chatty měly nádherný kabát, do kterého jsem se zamilovala,” uvedla nadšená herečka, která hodlá ještě absolvovat přehlídky značky Blažek a návrháře Jakuba Polanky.

„Pro mě jsou to výjimečné chvíle. Když vím, že je moje holčička zaopatřená a nemám práci, tak se týdne módy moc ráda účastním. Jsem zvědavá, co je nového, a navíc se tady potkám s kamarády. Za ta léta jsem si našla spoustu přátel z módního světa a díky nim nemám nouzi o to, co si vzít na sebe,” říká Schneiderová. Herečce při výběru outfitů pro důležitější příležitosti pomáhá stylista Honza Pokorný, ona sama ale do výběru mluví a má právo veta. „Honza je můj supervizor. Za ty roky mě zná a ani by mě nenutil do něčeho, v čem bych se necítila,” říká Jitka Schneiderová.

Reklama

Další články

Načítám