Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavně dobrou náladu si prý přichystala na letošní karlovarský filmový festival herečka Jitka Schneiderová (51). Pokud jde o outfity, nenechala ale také nic náhodě. "Přivezla jsem si s sebou stylistu Honzu Pokorného, který mi jednak poradí, a pak se tady chystáme strávit čas i jako kamarádi," vysvětlila, když jsme se potkali v rámci zahájení charitativního projektu pro nadaci Alsa.

"Tyhle charitativní projekty k festivalu také patří a je to hrozně důležité, že se tady koncentrují lidé, kteří mohou do médií zpropagovat něco, co může pomoct i druhým. Jsme tady kvůli Alse, která se snaží pomoci lidem, kterým nefunguje tělo, a bohužel je to velmi smutné. Takhle obejdeme ještě pár věcí a děláme to rádi. A napít se u toho francouzského šampaňského je příjemný bonus," řekla nám Jitka, která sama charitě pomáhala v rámci svého projektu Díky tanci.

Filmy tady letos nepředstavuje. Natáčení má buď těsně za sebou, anebo ji teprve čeká. "S Českou televizí tady propagujeme, že poběží druhá řada První republiky. Přijela jsem podpořit kamarády, třeba pokud jde o soutěžní film Čára. Sama mám v jednání dva filmy, z nich jeden se měl točit v létě, ale zřejmě se to posune na podzim. A pak je tu další film, který by měl být hodně o tancování, který se připravuje na příští rok. Uvidíme, jak to všechno dopadne. Jediná jistota v životě je změna," krčila rameny.

Znamená to tedy, že opět využije své taneční zkušenosti ze StarDance? "To bych ráda. A moc ráda bych nějak vymyslela, aby se mohl udělat další ročník Díky tanci, který se povedl neskutečně nad moje očekávání. Bylo to překrásné, peníze se rozdělily tak, jak měly. Ale uvidíme, je velmi náročné takové věci dělat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám