Hlavní obsah
Článek

Tak takhle jsme Jitku Schneiderovou (51) a její herecké kolegyně ještě neviděli. Oblíbená herečka ztvárňuje ve videoklipu kapely Blue Shadows opilou ženu, která nad sebou ztrácí veškerou kontrolu. Válí se po zemi, roztahuje nohy a potácí se.

Podobné opilecké scény v klipu předvedly i Jenovéfa Boková, Jana Plodková, Eliška Křenková, Alena Doláková, Veronika Kubařová a Klára Melíšková. Jak moc neobvyklý pohled na jindy půvabné dámy to je, se podívejte ve videu. Zahrály to vskutku věrohodně!

Klip k písničce Song of Happiness vznikl pod režijní taktovkou přítele Kláry Melíškové Viktora Tauše. Ten už s kapelou, kterou založil kytarista a skladatel Petr Ostrouchov, spolupracoval na televizní minisérii Modré stíny, pro niž Blue Shadows složili hudbu.

„Jsem pohnut a velmi vděčen všem, kdo se na vzniku klipu podíleli, neboť pracovali s enormním nadšením, zapálením pro věc a bez nároku na honorář. Spolupráce s drahým Viktorem Taušem je navíc vždy radostná a obohacující,“ nechal se slyšet Petr Ostrouchov, jenž je autorem hudby k filmům Klauni, Rudý kapitán, Červený pavouk či k trilogii Jana Hřebejka Zahradnictví.

Reklama

Další články

Načítám