Hlavní obsah
Článek

Už jsou více než tři roky, kdy tančil ve StarDance, a nadále se tanci příliš nevěnoval. Přesto zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert přijal výzvu kolegyně Jitky Schneiderové (51) a zapojil se do jejího charitativního projektu Díky tanci.

"Od konce StarDance tady tancuju poprvé," přiznal nám Matěj, který na rozdíl od dalších účastníků taneční soutěže nevyužil příležitosti a nepřivydělával si předtančeními na plesech. "Nějaké figury ze salsy jsem použil na pódiu při vystoupení s kapelou, a dokonce jsem občas vytáhl nějakou slečnu z publika," dodal Matěj, který nás překvapil pořádným škrábancem na tváři. To musel být drsný trénink. "Ne. Sice to vypadá, že jsem se porval někde v hospodě, ale mám to od mojí dcerky, která mě škrábla," vysvětlil.

Na charitativním večeru netančil se svojí bývalou taneční partnerkou Alicí Stodůlkovou, protože ta nedávno porodila, salsu natrénoval s Terezou Bufkovou, která tančila v předposledním StarDance s Radkem Bangou.

S cizími ženami to tedy na parketu roztáčí, ale jak je na tom s partnerkou Terezou, která ho přišla na Díky tanci podpořit? "Když jsem tancoval ve StarDance, tak jsem jí slíbil, že ji něco naučím, ale nedostal jsem se k tomu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám