Hlavní obsah
Článek

Jako první jsme vás informovali o tom, že v druhé řadě populárního seriálu První republika sestavu herců posílí Jitka Schneiderová (51). Pochopitelně jsme nemohli chybět na natáčení jedné z jejích prvních scén v tomto seriálu.

Překvapilo nás, že se jedna z nejobsazovanějších českých hereček zhostila role majitelky nevěstince. „Byla mi přidělena role Goldy, jsem majitelka luxusního domu pro pány,” prozrazuje Jitka.

Schneiderová nám také osvětlila vztahy své postavy s ostatními. „Jsem tam v drobné lince s Jaroslavem, kterého hraje Jiří Vyorálek. Měli jsme spolu nějaký vztah, když byl zavřený ve vězení. Do toho se moje postava bude rozepisovat do třetí řady První republiky," řekla herečka.

Schneiderová je ráda za příležitost zahrát si ve výpravném dobovém seriálu. „Tu roli jsem přijala proto, že se dobovek točí málo a je to moc příjemná stylizace,” uvedla Jitka, která si velmi užívá kostýmy. „Šaty, které mám právě na sobě, navržené Míšou Hořejší, jsou úžasné. Domů si je ale nedovolím odnést,” smála se Jitka Schneiderová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám