Hlavní obsah
Článek

Půvabným českým herečkám rostou neméně krásné následovnice. Řeč je o herečkách, které se pyšní dcerami, z nichž už pomalu rostou pěkné slečny. Tatínkové si je hlídají jako oko v hlavě před případnými nápadníky, maminky je naopak moc rády vodí do společnosti. A ostudu jim jejich dcerky určitě nedělají.

Podobu se slavnou maminkou nezapře desetiletá dcera herečky Jitky Schneiderové (51) a herce Davida Švehlíka Sofie. Ta se s maminkou objevila v hledišti taneční show StarDance, kde Schneiderová tančila v minulé řadě.

Půvabná slečna vyrostla i z dcery Lucie Zedníčkové (55) a Vítka Pokorného Amálky. Jedenáctiletá dívenka už dokonce slavné mamince radí v oblasti módy. A nakoukla i do světa šoubyznysu. Hraje v muzikálech, ráda zpívá a tancuje.

Pořekadlo, že jablko nepadá daleko od stromu, do puntíku naplňuje desetiletá dcera herečky Jany Bernáškové Justýna, která už si zahrála v seriálu Ulice. Není divu, že je společně s maminkou ve společnosti jako doma.

Půvaby po Markétě Hrubešové (52) zdědila i její jedenáctiletá dcera Christel, kterou má herečka s fotografem Davidem Krausem. Snad jen Markétina rudá hříva holčičce chybí.

Už dospělou a krásnou dcerou se pyšní i herečka Bára Srncová. Tu diváci znají díky roli Rampepurdy v Bylo nás pět. Devatenáctiletou Emmu má manželka hudebníka a herce Petra Rajcherta z prvního manželství se Švédem Kaarem Kvevikem.

Reklama

Další články

Načítám