Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Od léta, kdy začal s Olgou Šípkovou trénovat na letošní řadu StarDance, se prý nezastavil. A poté, co pro mnohé nečekaně s Olgou vypadli ze soutěže, má Marek Dědík (40) ještě méně času. Už teď ví, že jediné volné dny bude mít o Vánocích a na silvestra. S přítelkyní Terezou tak letos oželí klasického kapra se salátem a raději vyrazí do ciziny.

„Bude to vůbec poprvé, kdy na Vánoce nebudu v České republice. Dva dny před Štědrým dnem odletíme do Barcelony. Vrátíme se až po svátcích, přebalíme a vyrazíme na další výlet. Zatím se rozhodujeme mezi Milánem a Paříží,“ řekl Super.cz Dědík.

První kšeft měli Marek s Olgou už týden po vypadnutí a od té doby tančí vesele dál. Společně stihli ještě v době účinkování ve StarDance natočit televizní reklamu pro jednu kosmetickou značku. „Diář na plesovou sezónu už se nám plní. Zájem je o vystoupení s Olgou i Jitkou Schneiderovou. Do toho organizuji taneční soutěž profesionálních párů, čekají mě soustředění a vedu své taneční kurzy,“ vypočítal své nejbližší aktivity Marek.

S Jitkou Schneiderovou (51), s níž zářil ve StarDance loni, navíc na jaro příštího roku společně chystají veliký charitativní taneční projekt Díky tanci. Marek v něm bude tančit a bude také hlavním choreografem. „Hvězdy z hudební a herecké branže společně s profesionálními tanečníky podpoří pěstounské rodiny. Show se bude konat 5. dubna ve velkém sále pražské Lucerny,“ dodal závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám