Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) se nebojí zkombinovat modely luxusní značky nikoli jen se značkovými drahými šperky. Naposledy nás překvapila náhrdelníkem vytvořeným z lana.

"Není to jen tak obyčejný provaz, ale Buchy design od mladé talentované návrhářky a myslím, že k šatům Ferragamo se to strašně hezky hodí. Půjčila mi ten náhrdelník před chvilkou, než večer začal. Snad nevadí, že jsem si to nenechala schválit," smála se s tím, že se určitě nepůjde oběsit, když vidí na molu tak mladičké dívky.

Ostatně už i Jitčina dcera oslavila deváté narozeniny, tak se do věku soutěžících dívek pomalu blíží. Pustila by ji do takového světa? "Nejste první, kdo se mne ptá. Vím, co je teď a nevím, co bude za čtyři roky. Asi bychom se o tom dlouho bavily a řekla bych jí všechno o tom, co k tomuto světu patří.  Tak bych měla dost pádných argumentů, proč ne. Ale vymlouvat jí nebudu nic, naopak ji budu podporovat ve všem, v čem bude šťastná," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám