Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší reakce vzbudí vždy něco kontroverzního. Na karlovarském festivalu se, co se outfitů týče, nejvíce mluvilo a posléze psalo o dvou dámách. Partnerce Jaromíra Jágra Veronice Kopřivové (33) a loňské České Miss Nikol Švantnerové (31).

Veronika si to zasloužila tím, že svoji garderobu složila z modelů teprve rok a půl fungujícího studia Poner, což některým návrhářům a stylistům hnulo žlučí. Nikol zase odnesla to, že její stylista a návrhář Sam Dolce okopíroval model, který už se objevil na světové scéně. Nicméně oběma kráskám jejich róby slušely.

Dost zájmu také vzbudila přítelkyně Leoše Mareše (47) Monika Koblížková, která, na rozdíl od mnoha ostatních návštěvnic festivalu, nemusí dávat róby do čistírny a zkoumat, zda je neponičila, protože je vlastní, nemá je zapůjčené.

Na luxus v podobě módního domu Dior vsadily herečky Jitka Schneiderová (51) na zahájení festivalu a Zuzana Stivínová na jeho zakončení. Z kuloárů víme, že čtrnáct dní téměř nejedla, aby se do velikosti číslo 34 vešla.

Koho označit za dámu v pravém slova smyslu, která dokáže vynést sofistikované modely návrháře Jakuba Polanky, je Jana Plodková (42). Pro herečku vytvořil přímo na tělo tři, bohužel jsme měli možnost vidět pouze dva z modelů.

Ale ani herečky, které daly šanci mladým návrhářům, nepochybily. Stačí se podívat na snímky Kláry Issové v šatech od Zuzany Kubíčkové anebo Evy Josefíkové, pro niž tvořil Pavel Brejcha.

Reklama

Další články

Načítám