Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dceru Leah Elissu přivedla Jitka Nováčková (31) na svět s třítýdenním předstihem. Kvůli tomu se modelka a blogerka zcela stáhla ze světa sociálních sítí, a to i přesto, že je internet jejím hlavním zdrojem příjmů. Během křehkého období šestinedělí se chtěla věnovat jen dítěti.

Vzhledem k tomu, že s partnerem Timem Sparvem nyní zůstává v řecké Larisse, nemohou dvojici ve složitém období pandemie navštívit rodiče ani jiní příbuzní. „Zatím se nám to nedaří naplánovat a skloubit s opatřeními,“ krčí rameny Česká Miss 2011.

„Až dnes, po skončení šestinedělí, budu konečně sdílet první fotky na Instagramu a video na Youtube a bude to o proměně mého těla během těhotenství,“ říká Nováčková, která sdílela roztomilé video s popisem měnící se postavy prostřednictvím svého profilu na Youtube. „Je to neuvěřitelná památka vidět, jak mi během třiceti šesti týdnů narostlo bříško a jak na konci držím Leu v náručí,“ říká Jitka Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám