Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitce Nováčkové (31) a hrdému tatínkovi Timovi Sparvovi gratulují k narození potomka nejen fanoušci, ale i mnoho známých tváří. Holčičku Jitka porodila v Řecku, kde s partnerem kvůli jeho fotbalové kariéře zůstala.

Jako první se radostnou zprávou i fotkou z porodnice pochlubil právě Jitčin partner, který k porodu přijel na poslední chvíli. „Gratulace, Time! Budeš tím nejlepším tátou! Pozdravuji z Prahy,“ vzkazuje zpěvák Ben Cristovao (36).

K narození dcerky blahopřeje modelce mnoho kolegyň a kamarádek. „Gratulujeme,“ píše Nikol Švantnerová (31). „Moc gratuluji, hlavně hodně zdravíčka!“ přidává se zkušená maminka Monika Bagárová (29). Těhotná moderátorka a Jitčina dobrá kamarádka Zorka Hejdová (33) se nad fotkou novorozené holčičky naprosto dojala. „LÁSKA!!!!“ okomentovala snímek miminka z porodnice.

Že malá Leah Elissa zdědila krásu po mamince, si všimla Renata Langmannová (37), která je sama několik měsíců maminkou: „Moc gratuluji Jíťo. Nádherná,“ rozplývá se nad holčičkou modelka. Stejně jako její kolegyně Veronika Kašáková (34). „Blahopřeji, holčičky nádherné,“ raduje se spolu s ostatními těhotná modelka. Mezi dalšími gratulantkami je například modelka Tereza Budková (33), Tereza Kadeřábková (33), Aneta Vignerová (36) nebo moderátorky Iva Kubelková (46), Martina Gavriely (45) a Iveta Vítová (40).

Reklama

Další články

Načítám