Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jitka Nováčková (31) je v 7. měsíci těhotenství a těší se na příchod prvního potomka, holčičky. Teď ale musela řešit nepříjemné zranění. Jitka ošklivě upadla a poranila si koleno.

"Po dvou a půl dnech vylezu z baráku, jdu na poštu a padesát metrů od domu zakopnu, protože se tady předělával chodník," vysvětlila úraz Jitka. "Docela klika, že jsem neporodila. Totálně jsem se rozsekala," dodala modelka.

Jitka je v řecké Larisse, kde žije s fotbalistou Timem Sparvem, nyní sama. Její partner odcestoval na deset dní s fotbalovým týmem do Bulharska. "Už jsem mu volala. A říkal: Néé, vždyť padají jen děti a pak starší lidé, jak se ti to povedlo?" reprodukovala slova partnera, který teď bude mít strach opouštět domov, aby se Jitce nic nestalo.

Pomoc Nováčková našla v místní lékárně. "Zastavila jsem se pro dezinfekci. A lékárnice mi hned pomohly a koleno mi ošetřily," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám