Hlavní obsah
Článek

Nejhezčí životní období prožívá Jitka Nováčková (31). Modelka, moderátorka jedné z řad pěvecké soutěže SuperStar je těhotná. Otcem miminka je pochopitelně její dlouholetý partner, o pět let starší finský fotbalista Tim Sparv (33), aktuálně působící v Řecku.

„Pohlaví miminka neznáme, moc se těšíme,“ svěřila se nám s nadšením držitelka titulu Česká Miss 2011, která radostnou novinu zveřejnila prostřednictvím svého kanálu na YouTube a svého profilu na sociální síti Instagram.

Bývalá královna krásy je v pátém měsíci. Je to neuvěřitelné, ale požehnaný stav se jí podařilo ututlat i během tento týden pořádaného týdne módy, kde šla přehlídku návrháře Jiřího Kalfaře. Jako čestný host usedla také v první řadě na přehlídce návrhářky Vandy Jandy.

Sám Kalfař například nevěděl, že je modelka v jiném stavu. „Nabídku, abych šla přehlídku na pražském Fashion Weeku, jsem dostala před měsícem a půl a nevěřila jsem, že se mi vše podaří tak dlouho utajit a že to na mně nebude v 5. měsíci poznat. Nechtěla jsem na sebe poutat pozornost, byl to Jirkův den. Rozhodla jsem se, že novinku oznámím tedy až po akci a doufala, že se neprozradím,“ vysvětluje Jitka.

Koncem srpna Jitka dokonce nafotila kampaň pro značku bot s fotografem Benem Renčem, která spatří světlo světa koncem září. I na tomto focení se jí podařilo bříško skrýt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám