Hlavní obsah
Článek

Modelka a bývalá Česká Miss Jitka Nováčková (31) se stěhuje. Se svým partnerem, fotbalistou Timem Sparvem, kapitánem finské fotbalové reprezentace, který hrál též za Dánsko, trávila několik let v chladné Skandinávii, ale s jeho novým přestupem si, co se počasí týče, rozhodně polepší.

Tim totiž přijal nabídku hrát v jednom z nejlepších řeckých fotbalových klubů ve městě Larissa nedalo proslulé Olympské riviéry. I když o Larisse asi slyšel málokdo, klub několikrát zvítězil v řeckém poháru a je to také hlavní město provincie Thesálie. Ani s dopravou nebude problém, protože jde o velký dopravní uzel s leteckým spojením do Athén i Soluně.

Jitka už se pomalu začíná zařizovat a zatím sbírá rady. "Pokud tu mám někoho, kdo v Řecku dlouhodobě žil, budu ráda za nějaké info o tom, co vás tu překvapilo! Přeci jen jet na 14 dní na dovolenou nebo zařizovat na rok bydlení, spřátelit se, najít si oblíbená místa a aktivity, to je něco jinýho," vyzvala své fanoušky na Instagramu.

"Zatím tu nikoho neznáme a jen googlujeme, co a jak. Jeden poznatek mám: Tim se musí naučit dávat ženám přednost ve dveřích (ze severu na to není zvyklej, tam se berou ženy tak rovny mužům, že se tam se ten zvyk neprovádí) a já určitě taky udělám brzy nějaké faux pas," směje se.

"Až budeme mít kde bydlet - nemáte tip na dobrý kamenný/ online bazar v Larisse a okolí? Obchody najdu, ale informace o místních neturistických místech jsou nejlepší. Děkuju moc. No a teď si jdu dát tzatziki, halloumi a nějakej ten řeckej jogurt s ovocem," zdá se být spokojená Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám