Hlavní obsah
Článek

Známe finalistky nového ročníku České Miss. Čtrnáct nejkrásnějších Češek zvolila porota v čele s Michaelou Maláčovou ve čtvrtek v podvečer.

Semifinalistky bojovaly od dopoledních hodin. Čekala je promenáda v plavkách, musely se předvést ve vlastních modelech, a to včetně večerních šatů, jichž se sešla široká škála od koktejlek po nazdobené róby jako pro princeznu.

Drsný byl pohovor s porotou. Michaela Maláčová zkoušela dívky z politické situace u nás, vyzkoušela jazykové znalosti a zajímala se i o jejich zájem o módu.

"Možná jsme některé dívky překvapily, když zjistily, že jazykové znalosti nestačí napsat pouze do dotazníku," řekla s úsměvem Maláčová. Kromě ní byli v porotě panující královna krásy Jitka Nováčková, Eliška Coolidge Hašková a také zpěváci Ben Cristovao a překvapivě i Robert Kodym.

Ze 42 semifinalistek bylo vybráno čtrnáct dívek, které postoupily do finále. Nejmladším finalistkám je osmnáct let, nejstraší jsou dvaadvacetileté. Podívejte se ve fotogalerii, které krásky budou na jaře příštího roku bojovat o titul královny krásy pro rok 2012. Jedna z těchto dívek nahradí na trůnu blonďatou Jitku Nováčkovou (31).

Reklama

Další články

Načítám