Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co si modelka a youtuberka Jitka Nováčková (31) přebrala cenu na Czech Social Awards, kde zvítězila v kategorii Go Global, čekal ji další galavečer, tentokrát na severu. S přítelem, finským fotbalistou Timem Sparvem, byli pozvaní na oslavy Dne finské nezávislosti, které hostil tamní prezident. A Jitka se stala hvězdou večera, respektive rána. Druhý den její fotky opanovaly titulní stránky mnoha místních periodik.

„S Timem jsme se zúčastnili oslav Dne finské nezávislosti. Dostali jsme osobní pozvání přímo od finského prezidenta, v této severské zemi je to jedna z největších událostí a v televizi to sleduje celá země,“ uvedla Jitka.

Do společnosti Nováčková vynesla výraznou róbu z dílny Ateliér Flannel, v níž si zajistila pozornost hostů, fotografů, a potažmo i diváků a čtenářů tamního tisku.

Příklad uvedla Jitka na sociální síti: „Šla jsem na snídani v hotelu, bez make-upu, brejle, na hlavě culík, neviditelná. Vejdu a paní ve dveřích: ‚Ááá dobré ráno! Rezervovali jsme pro vás speciálně místo u okna, Vaše šaty byly nádherné!‘ Ach jo. Tak ta musela fakt koukat, jak se dokáže člověk proměnit za pár hodin. Ale u snídaně byly všechny noviny, tak jsem si to aspoň pěkně prohlídla,“ neskrývala Nováčková nadšení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám