Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pět let tvoří Jitka Nováčková (31) pár s finským fotbalistou Timem Sparvem. Mohlo by se tedy zdát, že je zaměřená na muže s vysportovanou postavou, ale sexy figura prý není tím nejdůležitějším parametrem, který na mužích oceňuje.

„Jsem na chlapy, kteří mají smysl pro humor. Takže ramena jsou fajn, ale potřebuju být hlavně s někým, s kým se můžu smát,” rozpovídala se nejkrásnější Češka o svých ideálech stylově na vyhlášení šestého ročníku soutěže Esquire Man.

Dříve sázela hlavně na zevnějšek, ale nyní preferuje nejkrásnější Češka roku 2011 jiné vlastnosti. „Když mi bylo patnáct, tak to bylo hlavně o vzhledu. Pravdou je, že můj přítel je poměrně líbivej, to mám bonus,” říká Jitka, která je ráda, že i její partner má smysl pro humor.

Jitčin ideál musí mít hlavně tah na branku a nemyslí tím, že by měl být výhradně fotbalistou. „Líbí se mi, když je člověk pracovitý a ambiciózní a jde si za svým cílem. Já sama hodně pracuji, a tak to vyžaduji i u partnera," říká Jitka Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám