Hlavní obsah
Článek

Úřadující Česká Miss Jitka Nováčková (31) měla drsnou bouračku. Blonďatá kráska usnula za volantem a jen zázrakem se jí nic nestalo. Za to její luxusní vůz, který v soutěži Miss vyhrála, je na šrot.

"Vracela jsem se asi kolem druhé hodiny ranní domů z castingu České Miss 2012 v Českých Budějovicích. Podepsalo se na mě vyčerpání a únava. Ve tmě jsem přehlédla zatáčku a skončila ve škarpě," prozradila Nováčková, která je šťastná, že se jí nic vážného nestalo.

"Nebezpečné na tom bylo i to, že přibližně metr od auta byla železniční trať. Považuji se za zodpovědného řidiče. Jsem velice ráda, že se nikomu nic nestalo. Z této události jsem se hodně poučila. Nebýt ochoty kolemjedoucích vozidel a mého dobrého kamaráda, který mi pomohl s odtahem auta, bůh ví, co by se mohlo stát,“ uvedla Jitka.

Nováčková nyní bude jezdit náhradním vozidlem, které od České Miss dostala. Její auto je prakticky na odpis. V servisu budou mít s opravdou co dělat. „Jsem moc ráda, že mi bylo zapůjčeno jiné auto. Ke své práci ho opravdu potřebuji. Chtěla bych tímto moc poděkovat," dodala Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám