Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Česká Miss Jitka Nováčková (31) je od léta sama. Po třech letech vztahu se rozešla s přítelem Markem Ferenčíkem. Od té doby na žádnou lásku nenarazila. Jak by měl vypadat její muž snů? "Líbí se mi tmavovlasí muži, radši bych staršího a hlavně si musíme mít o čem povídat, mít společný smysl pro humor a hlavně musí přeskočit jiskra," řekla Super.cz Nováčková.

Jakmile jsme oznámili, že nejen hokejisti a fotbalisti mají šanci, mailovou schránku Super.cz zahltily desítky nabídek. A nejen to. "Na můj profil na Facebooku přišlo šíleně moc zpráv od mužů. Koukala jsem jako blázen. Vůbec jsem netušila, že se strhne taková lavina," prozradila Super.cz Nováčková.

Muži na redakční email posílali nabídky i s fotografiemi. "Auto mám. Bohužel to není ten bourák co stojí vedle mě, ale jen o třídu nižší fáro. Fotbalista ani hokejista nejsem, ale sport je má velká záliba. Sice pocházím až ze Znojma, ale na Tebe bych si udělal čas úúúúplně vždycky," napsal Zdeněk.

"Je mi 21 let. Jsem z Moravy, ale nemám problém s přestěhováním se do Prahy. Byl bych rád, kdybychom se mohli vzájemně poznat. Tmavé vlasy mám, auto mám taky (ne z Tuzexu...) V současné době pracuji v jednom nejmenovaném rádiu a snažím se prosadit jako podnikatel v oblasti zdraví a krása," stojí v emailu od Tomáše.

"Tak prvně napíšu něco o sobě. Pracuji na golfu. Mám svůj byt a svoje auto i svojí garáž. Mám rád srandu a rád se bavím. Rád posedím u dobrého jídla a filmu...(rád vařím). Jinak jsem takový neposeda, co se rád baví. Jsem tolerantní. A mám svojí hlavu. A prý jsem hodný, aspoň to o mě říkají. Spolehlivý jsem taky. No a co bych o sobě ještě napsal ve stručnosti. Asi jenom kdyby ti padly do oka moje řádky, mohli bychom třeba zajít do ZOO. Určitě si tam dlouho nebyla? Hehe. Jo a ještě jsem zapomněl ti napsat, že se rád směju. Včera by mi bylo 25 let. Pěkný den," napsal o sobě Ondra.

Jitka Nováčková má rozhodně z čeho vybírat. Ve fotogalerii vám představíme největší fešáky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám