Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) je od rozchodu s přítelem Markem, se kterým ukončila tříletý vztah o prázdninách, stále sama. Protože jí láska chybí, ve spolupráci se Super.cz vyhlásila konkurs na nového partnera. Jak by měl vypadat muž, který má šanci u úřadující nejkrásnější dívky Česka? Podívejte se sami, zda byste měli šanci u půvabné Jitky.

"Škola, castingy, do toho práce. Byl by hodně neštastný. Musí být především moc tolerantní," řekla Super.cz Jitka, která preferuje tmavovlasé muže. "Radši mám brunety, barva očí je mi jedno a nemusel by být mladší než já," prozrazuje.

Jitka v soutěži Miss vyhrála pronájem bytu na rok i vůz. U chlapa finanční zázemí prý nerozhoduje, určitě u ní nemá naději jen známý fotbalista nebo hokejista.

"Majetek vůbec neřeším. Když bude mít auto, bude to samozřejmě lepší, ale i já ho mám. Dalo by se zkousnout, kdyby ho neměl. A když by měl byt v centru Prahy, bylo by to určitě plus," usmívá se Jitka, které už za pár měsíců pronájem pražského bytu končí.

Pokud si myslíte, že právě vy jste tím pravým pro českou královnu krásy, pište a pošlete svoji fotografii na email: redakce@super.cz. Předmět: Nováčková hledá chlapa. Všechny vzkazy Jitce zodpovědně předáme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám