Hlavní obsah
Článek

Modelka a moderátorka Jitka Nováčková (31) žije vztah na dálku a v poslední době je to pro ni čím dál horší. Jitka chodí s finským fotbalistou Timem Sparvem, který kope v Dánsku. "Nezvládám to, vůbec, je mi hrozně smutno. Jsem zamilovaná, chtěla bych s ním být pořád, ale nejde to," řekla Super.cz Jitka.

Snaží se vidět každé tři týdny alespoň na tři dny. "Dneska mi koupil letenku, za deset dní letím, tak se cítím trošku líp. Ale vidíme se hrozně málo. Teď to vypadalo, že se neuvidíme dva měsíce, tak jsme začali rušit plány, abych za ním mohla letět," vysvětlila Jitka na párty k listopadovému Ostrava Fashion Weekendu, kde bude předvádět.

Myslela si, že vztahy na dálku nejsou problém. Teď už to vidí jinak. "Teď vidím, jak strašně těžký to je. Bojím se toho. Mám ráda svoji svobodu, jsem kariéristka a neumím si představit, že bych se tam odstěhovala a žila tam. Nic jiného mi ale asi nezbyde. Bude to velký rozhodnutí. On tam má smlouvu, hraje tam fotbal, příjem má větší než já, tak je logický, abych šla já tam," dodala Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám