Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Nováčková (31) poprvé ukázala svému finskému příteli Prahu. Její partner Tim hraje profesionálně fotbal v Dánsku a s Jitkou jej seznámila modelka Nikola Buranská (32). A byla to láska na první pohled. Přednedávnem se za svojí láskou poprvé vydal do Česka.

Nováčková byla průvodkyní a sama byla překvapená, kde všude v Praze už roky nebyla. "Na tahle místa nezavítám, jak je rok dlouhej, a je to strašná škoda. A tak jsem si zase uvědomila, jak nádherně je v Česku, a že doma je doma. Ukázala jsem mu všechno od smažáku až po trdelník a česká kuchyně měla obrovský úspěch," prozradila Nováčková, že nejen na památky došlo.

S fotbalistou Timem Sparvem už randí skoro půl roku. Pomalu začíná uvažovat, že by se v Dánsku usadila natrvalo. Vztah na dálku nedopadl dobře právě její kolegyni Buranské, která byla zasnoubená s fotbalistou Filipem Novákem, který v Dánsku také hraje.

Reklama

Další články

Načítám