Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švanterová (31) nedávno přiznala, že je opět single. Na Česko-Slovenský ples tak vyrazila s kamarádkami, které také neměly pánský doprovod, misskami Jitkou Nováčkovou (31) a Natálií Kotkovou (30). Ze všech tří měla ovšem největší výstřih. Znamená to, že je opět na lovu?

"Tak vy víte, že výstřihy jsem nosila, i když jsem byla zadaná. Takže to neznamená vůbec nic. Původně jsem na ples vůbec neměla v plánu jít, rozhodla jsem se den předem a zachránili mě Nikola a Jakub Ponerovi. Mám sice svoji návrhářku Sandru Švédovou, které se snažím být věrná, ale ta je z Moravy a já šaty honila na poslední chvíli. Měla jsem štěstí, že mi tyhle byly," vysvětlila Nikol.

Hodně českých holek říká, že Slováci jsou galantnější než čeští muži. Byl to snad jeden z důvodů, proč Nikol vyrazila právě na Česko-Slovenský ples, kde se to našimi bývalými bratry hemžilo?

"Já nelovím, čekám, co přijde. Nicméně s tímhle tvrzením musím souhlasit. Tím, že jsem napůl Slovenka, na Slovensko jezdíme často a já to tam miluju, klidně bych se tam přestěhovala. Musím říct, že Slováci jsou strašně hodní a milí, nemůžu o nich říct nic špatného," nezlobila by se, kdyby příštím mužem jejího života už nebyl Čech.

Reklama

Další články

Načítám