Hlavní obsah
Článek

Jitka Nováčková (31) patří mezi naše nejúspěšnější modelky. Často pracuje v zahraničí. V reklamě ale překvapivě začíná být úspěšný její přítel Marek, který si tak vydělává při studiu a jde mu to parádně. Na práci klasického modela to ale nevypadá, i když je to velký fešák.

"Je šikovnej, umí hrát. On nedělá úplně modela, nešel by přehlídku, nefotil by. Hraje v reklamách. Kluk, co se hodně fotí a chodí do posilovny, to by ani nebyl můj typ," říká Jitka Nováčková.

Její přítel už na prvním castingu "chytil" líbací scénu a ani na druhém se jí nevyhnul. Co na to Jitka říká? "Je to práce, tak to tak beru. Jsem hrozně tolerantní. Já jsem to nezažila nikdy, na líbací akce jsem nechodila a on to chytil už dvakrát. A obě reklamy dostal. Zatím to vždycky klaplo, tak zůstáváme u trénování," směje se.

Nováčková překvapila také tím, že začala navštěvovat výživovou poradkyni. A to zhubnout evidentně nepotřebuje. "Potřebuju upravit životosprávu, jak furt lítám, jsem hodně rozhozená. Výživová poradkyně mi řekla, že jsem podvyživená. To vím už několik let, že mi vychází nízký BMI, ale stejně bych s tím chtěla něco udělat. Paní se mě vlastně teď snaží vykrmit, což se mi tedy moc nelíbí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám