Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Nováčková (31) je po rozchodu se svým dlouhodobým přítelem oficiálně bez partnera. Proto bylo velkým překvapením, že jsme Českou Miss 2010 včera načapali na Valentýna ve společnosti mladého muže.

Po bližším ohledání jsme v chlapci poznali modelčina osobního stylistu Michaela Kováčika, který je prý zcela „neškodný“. „Nejsem úplně romantická duše, na tenhle svátek si nepotrpím, takže dnešní den jsem neslavila. Vyrazili jsme s Michaelem tradičně do naší oblíbené italské restaurace, kde si vždycky vyberu,“ smála se Jitka.

Nováčková aktuálně významně proměnila svůj šatník, což je zásluha právě Michaela. „S Jitkou spolupracujeme už několik měsíců a momentálně pro ni připravuji šaty a celkový styling na finále České Miss, na které se společně velmi těšíme. Nejdůležitější je pro mě Jitčina spokojenost, ale samozřejmě mě těší i pozitivní odezva módních redaktorů,“ dodal Kováčik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám