Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) bojuje s nadváhou všemi možnými způsoby. Není to tak dávno, co pod dohledem novinářů zkoušela krabičkovou dietu a nyní se snaží se svými faldíky zatočit pomocí nové řady kosmetických produktů, která se zaměřuje přímo na nedostatky na těle a obličeji. No a právě v obličeji modelka nejvýrazněji přibírá.

„Když jsem trošku přibrala, tak jsem se z toho málem zhroutila. Všude se psalo, že jsem při těle a moc mi to nedodávalo na mé psychice. Po čase jsem ale zjistila, že se začínám líbit starším mužům, kteří se za mnou předtím tolik neotáčeli. Líbí se jim hlavně můj zadeček, který se trošku zakulatil,“ svěřila se Nováčková, která krémy nezačala užívat, aby zhubla, ale aby své tělo zpevnila.

„Jsem spokojená se svou postavou, ale začala jsem trošku běhat a hlavně používat zeštíhlující krém, abych zpevnila některé partie svého těla,“ dodala Nováčková, podle které má nyní mnohem víc pracovních nabídek než v době, kdy byla útlá jako ostatní modelky. A na rozdíl od ostatních nemá strach ani ze sladkostí. To předvedla také během focení kampaně, když se v restauraci zakousla do zákusku.

„Mám ráda sladké, tak proč bych si čas od času nějaký dortík nedopřála,“ ukončila misska.

Jitka Nováčková výrazně přibrala několik měsíců po své korunovaci. Nově nabytá kila má na svědomí několikatýdenní cesta do království prodejen rychlého občerstvení, do USA a zároveň změna životosprávy. „Po finále Miss jsem začala bojovat s nedostatkem času. Dřív jsem byla zvyklá připravovat si do školy svačinky, ale změnou životního stylu se zhroutil pravidelný řád ve stravovacím režimu," popisuje příčinu změny postavy Nováčková.

Nováčková není první celebritou, která se rozhodla pro tento produkt. Tato značka je totiž nejen populární u Američanů a Britů, ale i hollywoodských hvězd. Používají je například herečky Jennifer Aniston, Julia Roberts nebo zpěvačka Kelly Rowland, která je jednou ze tří členek veleúspěšné dívčí skupiny Destiny's Child.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám