Hlavní obsah
Článek

Tohle v Karlových Varech ještě nebylo, dvě blondýnky a jedna bruneta v kůži a na silných strojích předjely před hlavní festivalový hotel Thermal a na silných strojích se projely přímo přes červený koberec, kde jsou vítány filmové delegace. "Kdo to je?," vrtalo všem filmovým fanouškům hlavou.

Super.cz krásky našel, když se na motorkách prohnaly dál, ke kavárně, kde se rozhodly poobědvat. Ukázalo se, že šlo o herečku Veronikou Novou (37), zpěvačku Martinu Pártlovou a Českou Miss Jitku Nováčkovou (31).

"Byl to trapas, co?," děsily se svorně dívky, které jely na motorkách jen jako spolujezdkyně a do celé akce je navezli právě drsní motorkáři, kterým dělaly společnost. "Já jsem v tom úplně nevinně. Holky jely z Plzně, já už byla ve Varech a volaly mi, jestli se nechci projet. Určitě jsem na festivalu nechtěla dělat ostudu," řekla Super.cz Nováčková.

Ani jedna z holek není žádná velká motorkářka. "Já jezdím na skútru, řidičák na motorku si dělat nechci, protože by mi sebrali i ten na auto," upřesnila Nová. "Já se zase bojím. Nutila jsem svého řidiče, aby jel nejvíc sedmdesát kilometrů v hodině," doplnila Veronika Nová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám