Hlavní obsah
Článek

České celebrity filmovým radovánkám v Karlových Varech moc neholdují. Mnohem radši tráví čas v barech a na večírcích. V nejznámějším Jameson baru se jich sešlo v jeden večer spousta a nás zajímalo, kolik filmů hvězdy doposud viděly. A čekalo nás velké překvapení. Žádný!

"Máme s kamarádkou spíš dámskou jízdu, je to pro nás dovolená. Dnes si užíváme párty a zítra jedeme zpátky do Prahy." řekla Super.cz zpěvačka Iva Frühlingová.

"Viděla jsem filmů celkem nula. Zatím tedy filmové bary," prozradila zase loňská Česká Miss Jitka Nováčková (31). Ani zpěvák Marek Ztracený (39) to nezachránil. "Filmové Vary bez filmů. Jsem tady jen na skok, trochu nasaju atmosféru a dám pár drinků," upřesnil zpěvák, který nasával loni na festivalu tak moc, že si v opilosti rozbil hlavu.

Modelka Tereza Zimová a Martina Pártlová přijely do Varů společně a navštívit nějaký film je také ani nenapadlo. "Přijely jsme dnes v poledne a den jsme trávily u bazénu. Nejsem moc filmová, ale pohádková. A to tady nepromítají. A teď si užíváme barovou atmosféru," dodala Tereza Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám