Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Jitka Nováčková (31) během uplynulého roku, kdy byla panující královnou krásy, stihla rapidně ztloustnout a poté zase zhubnout na původní váhu. V šatníku se jí tak objevily kousky, jichž se potřebovala zbavit. Doufá, že postava se jí už měnit nebude a nechtěla, aby jí příliš velké kousky oblečení připomínaly dobu, kdy se jí přezdívalo syslík.

Svoje svršky odnesla na dražbu na charitativním jarmarku, jejíž výtěžek byl určen nadaci Terezy Maxové (52). A o oblečení, které patřilo České Miss, byl opravdu velký zájem. Enormní touhu vlastnit aspoň pár kousků, v nichž byla Jitka Nováčková vídána ve společnosti, projevila slovenská zpěvačka žijící v Praze Mista.

"Aspoň tenhle top musím mít," vykřikovala Mista posilněna vodkou, která se na akci podávala a kterou popíjejí i celebrity na filmovém festivalu v Cannes. Nakonec se jí kousek podařilo vydražit a byla nadšená jako malé dítě.

"Já jsem také ráda. Odjíždím na tři týdny do Ameriky a chtěla jsem si předtím uklidit nejen v životě, ale i šatníku," svěřila Jitka Nováčková, která poté, co musela odevzdat korunku České Miss, začíná s čistým stolem a po rozchodu s milionářským synkem i s dalším partnerem, jenž po něm následoval, je opět připravena i na na nový vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám