Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První etapa ze série charitativních běhů Run Tour je za námi. O víkendu se konala v Plzni a žádná z pozvaných celebrit se na závod nevykašlala, nevymluvila se na bolavé nohy nebo zdravotní potíže. Závod absolvovaly hvězdy Cest domů Petra Horváthová, Martin Kraus a Mirek Šimůnek i missky Jitka Válková (32) a Jitka Nováčková (31).

Nejvytříbenější styl měla bezpochyby Jitka Válková. Není divu, osobního trenéra má doma. S partnerem Mírou Cyprou mají sport jako největšího společného koníčka, a tak nikoho nepřekvapilo, že jí poslední rady dával ještě těsně před vyběhnutím. Běžela jako profesionálka, jen její culík si dělal, co chtěl.

I Jitka Nováčková je momentálně ve velmi dobré kondici. Po sérii výtek, že by měla něco udělat se svojí postavou, se její fyzička i figura znatelně vylepšily. Radost jako malé dítě měl Mirek Šimůnek. Vyfasoval totiž startovní číslo šedesát osm, což je číslo dresu Jaromíra Jágra (52).

Reklama

Další články

Načítám