Hlavní obsah
Článek

V neděli byla na programu divadla Semafor projekce amatérského filmu Pochodem vchod aneb Zastavit stát, kterou Jiří Suchý (92) natočil a během projekce měl vystoupit spolu se svou divadelní partnerkou Jitkou Molavcovou (74). Během představení se mu podle dostupných informací udělalo nevolno a byl odvezen do nemocnice.

„Naše posádka zasahovala v Dejvické ulici, kde se devadesátiletému muži udělalo nevolno. Po vyšetření byl pacient převezen do Ústřední vojenské nemocnice,” řekla serveru Novinky.cz mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Podle informací, které zveřejnil Český rozhlas, už by měl být divadelník zpátky doma.

Principál divadla Semafor strávil nějaký čas na nemocničním lůžku naposledy v březnu loňského roku, odkud pak fanouškům vzkazoval, že jak se mu udělá lépe, vrátí se do divadla.

"Ležím už nějaký čas ve špitále a špitám. A myslím na vás, hlavně na ty, kteří jste přišli do divadla a já se tam nedostavil. Prosím o odpuštění. Nedostane-li se mi ho, nedá se nic dělat," zněla zpráva Jiřího Suchého na jeho profilu na Facebooku. "Navštívila mě zde jistá Varvara z Novgorodu, se kterou se chystáme na dubnovou premiéru. Ajrin fotila," zakončil tehdy svůj vzkaz legendární herec, který snad brzy pošle pozitivní vzkaz i tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám